Curses del cap de setmana dels Malalts, seguim sumant pòdiums

Les curses del passat cap de setmana va començar divendres vespre a Manacor, on es celebrava la II Cursa Nocturna l’Enxaneta, es tractava d’un circuit urbà de 6,5km, cursa marca per molts de revolts i molt calor, tot un èxit de participació, uns 250 atletes. Aquí teniu la classificació dels Malalts:

217-Sebastiana Bonet 40:38

El dissabte dematí, a la plata de Palma, hi havia l’aquatló del Club Natació de s’Arenal, on va participar un Malalt, una cursa amb molt de nivell dels participants.

16-Sebastia Rigo Binimelis 36:25

I per acabar el dissabte, hi havia el triatló d’Artà, on els Malalts varen aconseguir dos pòdiums per equips. Gran domini del equip que va quedar primer, els cuals van marcar els millors parcials de la classificació general, en totes les disciplines!

1-Solin Morell (natació), Toni Pascual (mtb), Juan Torres (córrer) 1:09:46

3-Tomeu Brunet (natació), Llorenç Brindis (mtb), Bel Duran (córrer) 1:24:51

Enhorabona Malalts!!! Seguiu així!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.