Estrenat el projecte Illòtic

Estrenat el projecte Illòtic

Dissabte dia 27 de juliol s’estrenà al talaiot de s’Illot l’espectacle, Ressonàncies•Talaiòtiques Illòtic, un projecte que va ser encarregat per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar a Iguana Teatre. Tenia com a finalitat posar en valor el jaciment talaiòtic de s’Illot. Un projecte que ha comptat amb la col•laboració del músic i compositor Xavier Carbonell, compositor, musicòleg, intèrpret de música històrica i professor titular d’etnomusicologia al Conservatori Superior de Música de Balears.

Fins setze artistes participaren en la posada en escena, entre sopranos, instrumentistes, actors, i components de la Coral Llorencina.
Presentaren l’espectacle en anglès, Maria Adrover, i en català  Xavier Carbonell, que va dir que: Illòtic, era una proposta per viure una aventura i emprendre un viatge utòpic cap un indret cultural i humà distant. Amb Illòtic, ressonàncies talaiòtiques, el seu compositor intentava acostar al espectador a continguts sonors i reivindicar una cultura que desaparegué fa molts d’anys.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada