Això no acabarà bé

Segons publica avui la web del DBalears, la Consellera d’Educacióha suspès de feina i sou a 3 directors per no voler aplicar el decret de llengües (TIL). Esper que aquests directors comptin amb el suport de les seves respectives associacions de pares i mares i el seu claustre. No podem seguir així.

Aquí teniu l’enllaç a la noticia http://dbalears.cat/actualitat/balears/educacio-suspen-sou-feina-tres-directors-per-voler-aplicar-decret-llengues.html

Juana María Camps, Consellera d’educació i advocada de professió

 

10 comentaris a “Això no acabarà bé

 1. I els molt covards han esperat avui a fer-ho perquè demà comencen vacacions i ningú podrà anar a reclamar? Teniu por? PP de les Illes Balears, no sabeu a on us heu ficat

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • Crec que han traspassat la línia vermella, la meva opinió és que hem de fer costat a l’equip directiu de la nostra escola i esperar aconteixements. Aviat tendrem notícies.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Es diputat de es PP per lo vist acusa de dictedors en es profesors, no se com no les dona vergonya, en lo que hem agontat es Balears en se seva dictedura, En es mestres les fan pixa cane, en es de es tren en Companyet les conta unes milonges de cine comig que es massa; Per sert aquesta semana ligia es conveni de es tren i a Madrid, a no ser que en Rajoy també les se hagi ventilats, hi ha 444 milion de euros que esperen per ser invertits en tren de Mallorca, o no Sr Company? i llevors tenen se desfetxates de parlar de dictedors, Si som de sanc de peix.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada