Missa a Cala Millor en honor de Santa Marta

Missa a Cala Millor en honor de Santa Marta, i presentació de Fra Pere Vallespir

Diumenge dia 28 sa celebrà en el marc incomparable de la platja de Cala Millor la tradicional, Missa en honor de Santa Marta, patrona de l’hostaleria. El rector de Cala Millor, Fra Bartomeu Pastor, va recordar el treball que suposa per a nombroses famílies el sector hoteler i la sort de comptar, gràcies a Déu, amb una Natura privilegiada i valuosa que entre tots tenim el deure de valorar i cuidar.
En acabar la celebració, Fra Bartomeu Pastor va presentar als fidels a , Fra Pere Vallespir, que ha estat destinat al Convent d’Artà. La comunitat de frares continuaran des del, Convent d’Artà, duguent la Parròquia de Cala Millor. El proper dia 4 d’octubre festivitat de Sant Francesc, Fra Pere Vallespir, serà ordenat prevere, pel Bisbe de Mallorca a la Seu, i dia 5 dirà la seva primera Missa al Convent d’Artà.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada