Politiqueig

El PP com era de esperar amb tot el renou de l’herència rebuda, perquè ara ells a les Balears, amb tots els retalls, i emprenyant tot lo possible a la tropa, llevant personal de per tot (sempre que no siguin dels seus ), resulta que ja han gastat dos milions més que l’anterior Govern, que per cert també va trobar l’herència del PP?

Un home pregunta al jutge, és possible que al cas Gürtel, ja hi hagi cinquanta-mil fols? No te creguis, només surt ha un fol per corrupte.

El Sr Rajoy, va nombrar el Sr Barcenas com a comptable del partit i ara per ells ja no es ni sospitó, és delinqüent. Però no us penseu, no esta pres per finançar el partit il·legalment, ni per haver repartit aquests sobresous, el seu error va ser com Al Capone, volar-se’n riure d’hisenda, repartint Doblers per tot el mon sense declarar-los.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Joan Roig "Dalmau" representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada