Sopar a la fresca a la residència NovaEdat de Manacor

La residència NovaEdat de Manacor celebrà el tradicional sopar de Sant Jaume

Seguint el costum molt arrelat a Mallorca, la residència NovaEdat de Manacor celebrà el tradicional sopar a la fresca pels residents, amb l’assistència d’autoritats locals i provincials, familiars, voluntaris i amics, a més del director general, Marcos Turró, de l’empresa Gerocleop que gestiona les residències NovaEdat; la delegada a les Balears, Bàrbara Barceló; i totes les directores de les residències NovaEdat de Mallorca .
El sopar va ser servit per treballadors i voluntaris de la residència i amenitzat en música en directa. També es va comptar amb l’actuació del grup de dansa del Gimnàs Manacor. A més es va inaugurar l’exposició del pintor manacorí, Cèsar Barrachina, que es podrà visitar fins a finals d’agost.

 El batle de Manacor, Antoni Pastor, amb els coordinadors del sopar, Bàrbara Barceló, Pep Galmés i Xesca.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada