Novetats al Facebook de Card.cat

Des de Card.cat volem demanar col·laboració als nostres lectors per tal de captar més lectors al Facebook (a pesar que els 380 seguidors que tenim suposi un xifra gens despreciable, intentarem ser més ambiciosos). Es tracta d’una cosa ben senzilla i que no du gens de feina, com podreu comprovar a continuació:

Fins ara el Facebook només permetia fer invitacions a una pàgina (com ara Card.cat) si n’eres administrador , no ho podia fer un qualsevol, però ara ja sí. Així tots els que tengueu Facebook podeu  enviar una invitació als vostres contactes per afegir-se a Card.cat i seguir les noticies i esdeveniments que anam publicant.

Si entreu al Facebook de card.cat (http://facebook.com/card.cat) veureu que a la dreta de la plana surt un panell que posa el nombre de les vostres amistats a les qui ja agrada card.cat. Dins el mateix panell veureu que hi ha un llistat amb les amistats que encara no segueixen a card.cat i a devora cada nom hi ha un boto que diu ‘Convidar’. Si el clicau s’enviarà una invitació per a seguir card.cat a n’aquella persona. Podeu convidar a totes les amistats a les que creieu que card.cat li pugui ser d’interès.

Gràcies per col.laborar!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada