Exposició del pintor Cèsar Barrachina a l’Hotel Punta Amer de s’Illot

Exposició del pintor manacorí, Cèsar Barrachina, l’Hotel Punta Amer de s’Illot i a la residència NovaEdat de Manacor.
Cèsar Barrachina, nascut a Manacor l’any 1982, va descobrir el món de l’art des de molt jove. A l’Escola Simó Ballester, un professor li va fer dibuixar a gran escala una obra del pintor Joan Miró, a partir d’aquell moment es va interessar pel món de l’art i l’escultura. A més de pintar treballa la fusta, el marès, fang i domina la tècnica del tallat a pedra viva. La persona que més influí en la seva obra és el seu oncle, Carlos Morales, reconegut escultor professional. L’any 2012 va fer exposicions a les residències NovaEdat de Montuïri i Sant Joan, i des de les passades festes de Sant Jaume, exposa a la residència NovaEdat de Manacor, la qual romandrà oberta fins a finals d’aquest més d’agost. Pel que fa a s’Illot es pot visitar una interessant exposició de pintura i escultura a l’Hotel Punta Amer, situat al carrer Gregal núm. 20 (devora el Talaiot).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada