Crònica de les Olimpíades rurals 2013

El passat divendres, dia 9, es va celebrar una nova edició de les olimpíades rurals, esdeveniment que com cada any congrega a un bon grapat de grups participants amb ganes de fer bulla i passar-so bé. L’edició d’enguany fou inaugurada per en Pep Jaume, Gall, el nostre il·lustre regidor de festes, qui com cada any dóna un toc d’humor a l’inici d’aquest acte. Enguany va protagonitzar un triatló ben peculiar que el convertí en tot un IronGall.

IronGall - Ciclista  

Acte seguit començaren les proves entre les quals hi havia el duatló pagès, Lustic Humol Gloc (prova al més pur estil Humor Amarillo), surf&rostoll i mens bessons. Totes elles proves carregades d’humor i on els participants varen poder posar a prova les seves habilitats. Al final de l’article podeu veure un recull de fotografies d’aquestes proves. Em de donar les gràcies a na Sandra Montoro per haver-les fet arribar.

Els resultats de les proves d’enguany foren els seguents:

 • Categoria Femenina:
  • 1r: Orellanes
  • 2n: Azor Gym]
  • 3r: de fora
 • Categoria Masculina:
  • 1r: Verbeneros
  • 2n: Sense nom planisi
  • 3r: Diesel

La proves varen transcórrer sense cap incident remarcable entre els participants. Però malauradament un dels jutges de la competició, en Joan Bauça, de s’Aigo (fotografia de l’esquerra), va sofrir una caiguda un cop ja havien finalitzat els jocs. Per sort tot queda en una forta contusió. Des d’aquí li desitjam una prompta recuperació i que pugui delectar-nos amb el seu ball de Gagnam style, que tan furor va causar al cafè concert, ben aviat.

 

Deixa un comentari