L’altra cara de la cursa Més sans que un gra d’all

Una cursa popular com la que tenim bé que es mereix un parell de mirades. Si ahir en Serafí ens mostrava les fotos oficials de l’esdeveniment (com sempre puntual) jo, un dia més tard (som Quina…) , vos present l’altra cara de la cursa. Imatges curioses, divertides… i alguns rumors.

Començarem pels rumors que es fan en lletres i preferesc deixar les imatges per al final. Aquesta cursa ha estat la dels rumors: tot va començar amb el dibuix de la camiseta que no agradava a tothom i despertava suspicàcies en segons qui. Fins i tot el nostre articulista Tolo Roig se’n va fer ressò fa uns dies. Com solen dir… no plou sempre a gust de tothom. A mi… que voleu que vos digui… m’ha encantat!!! La duré a fer classe i tot, i si em diuen res (ho dic per aquesta misteriosa Llei dels Símbols) els enviaré a veure en Pep Gall.

Un altre rumor que circulava era si la cursa havia corregut perill i, fins i tot, que potser l’any que ve no es faci a causa de la falta de mesures de seguretat. Se deia que a partir del desgraciat  incident del Madrid Arena ara el Govern mira en lupa aquest tipus d’esdeveniments multitudinaris. Ens ho haurà de confirmar en Pep Jaume, regidor de Festes,  però jo no m’ho acab de creure: primer perquè si l’han deixada fer enguany que això del Madrid Arena era tan recent, no crec que ja ens l’anul·lin mai; i segon perquè és una festa popular a l’aire lliure (no un recinte tancat com el Madrid Arena) que no fa mal a ningú i si la censurassin haurien de fer el mateix amb moltes festes populars, començant per Sant Joan de Ciutadella i acabant per Sant Antoni. No crec que gosin…

Per acabar vos deix les fotografies que el meu reporter ocult (en Lluc Quina) feia mentre tots corríeu sense adonar-vos-en:

2 comentaris a “L’altra cara de la cursa Més sans que un gra d’all

 1. Retroenllaç: Resum de les Festes de Sant Llorenç | card.cat

 2. O sigui que sas camisatas son “samarretas” emb sa bandera catalana.
  No’u enteng,sa nostra bandéra sa de Mallorca o de sas Islas Baléàs tampòc vos agrada.Perquê eu de fé de titeretés catalanistas emb sos al·lots.¿Axò no ês adottrinâ o ês normalissà?
  Eu heu fet a sen revés,axò ês afegí a n’es bañad y fé trossos dedins s’enseñansa de bòn de veras.
  En tornà milló p’ets al·lots que sigui inglés, franssés alemàn txino o àrabé.Elzhi feríu un bòn favó per es séu futur.
  Emb so vostro català-barceloní d’aquí 30 añs,probabblementes baléà heurá desaparescud y es català-barceloní … p’es qui eu vulgui .
  Una aferrada a tothòm

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada