Partit del torneig de festes

Es disputava el torneig de festes entre el Cardassar i el Manacor, que durant anys se li atragantava al Carde i a primera meitat el resultat no es mouria, era a la segona part que arribarien els gols curiosament tots ells a pilota aturada. Amb el ball de canvis per part dels dos equips el partit pareixia abocat al 0-0 inicial però no va ser així: primer s’avançaria el Cardassar, després el Manacor empataria i ja a les acaballes del partit es tornava posar per davant l’equip llorencí i s’emportava el trofeu.
PD: Queden 72 hores perquè comenci la lliga, el Madrid d’Anceloti acaba la gira americana fora perdre, Rafa Nadal s’emporta un altre master 1000.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada