Gala dels Premis de l’Associació de Teatres i Auditoris Públics

El dimarts 13 d’agost es varen lliurar els premis de l’Associació de Teatres al poble de Sant Llorenç.

Amb la presència de nombroses persones, el dimarts 13 d’agost va tenir lloc al poble de Sant Llorenç, en el marc de les festes patronals, la gala de lliurament dels Premis de l’Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears. L’acte va ser presentat per l’actriu Rosa Forteza, que va comptar amb la col·laboració musical de Guillem Sansó i Antoni Nicolau.

Enguany els premis que convocava l’Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears varen ser el de millor actriu, millor actor, millor espectacle, millor director i el premi especial a la millor iniciativa teatral.

Així, doncs, el premi a la millor actriu va ser per a Lluqui Herrero per la seva participació en les obres El sopar i en Pares (microteatre). Per a Josep Mercadal va ser el premi al millor actor per la seva participació a l’obra Lucrècia. Aquesta obra precisament va obtenir el premi al millor espectacle, que havia dirigit Sergi Marí, qui va recollir el premi. El director i actor Joan Carles Bellviure va rebre el premi al millor director, pel seu espectacle El sopar; com que resideix a París va recollir el premi en nom seu el dramaturg i director Jaume Miró. Finalment, el premi especial a la millor iniciativa teatral va ser per al microteatre, premi que va recollir el seu impulsor, Joan Porcel.

La festa mallorquina de les arts escèniques i la música va continuar amb diverses obres del microteatre, que va ser seguit per un nombre molt elevat d’espectadors.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada