Quė en trobau?

Aquestes fotos son fetes d’ahir capvespre a les roques que hi ha entre la platja de Sa Coma i la de S’illot. Quan les vaig fer encara no se’n sabia res de l’incendi de Cala Mesquida i Cala Torta.

Havia pensat de fer-les aquest cap de setmana, després de poder observar que al camí que va des de la Colònia de Sant Pere a la platja de Son Serra s’hi podien trobar un gran quantitat d’aquestes llosques. No anava gaire errat, a Sa Coma més o manco en vaig trobar una quantitat semblant.

 

 

 

 

 

Tot i que no vol dir que aquest incendi hagi estat causat a causa de les llosques de cap fumador, sempre m’ha parescut ridícul el vici que tenen els fumadors d’haver de tirar les llosques allà a on els hi dona la gana, sense importar-los tens si embruten ni les conseqüències que allò pugui tenir.

Jo ja he donat la meva opinió, vosaltres què en trobau?

 

4 comentaris a “Quė en trobau?

 1. Ja ho va dir en Guillem fa molts d’anys: allò que és de tots no ho consideram nostre. Tiraria, aquesta gent, les llosques (o els plàstics, o les botelles, o…) en el saló de caseva, així com els tira per foravila?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Com vaig dir en una altra ocasió l’home és l’animal més perjudicial per al planeta perquè hem fet més mal que bé, i sinó per prova un botó i sinó com ha pogut encendre un foc si no és per la mà de l’home? i ben podria ser de la resta d’una cigarreta, tots sabem que hi ha bastants casos i estan demostrats.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 3. A part del fet que les llosques estiguin en aquest cas a les platges, volia destacar el fet d’aquesta mala costum que des de sempre ha envoltat els fumadors. Ben pocs són els cigars que acaben a dins la paperera, gairebé tots acaben enterra.
  A d’altres indrets això s’ha hagut d’arribar a prohibir i tots els fumadors es veuen obligats a o bé tirar la llosca dins la paperera, o bé guardar-la a dins la butxaca fins que en trobin una.
  Per desgràcia crec que si les coses continuen així haurem de seguir les passes d’aquests països. Després segurament es queixaran, però és que per allà on passen deixen un rastre llastimós.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada