Notes d’humor

Sense voler fer la competència  a mestre Dalmau us pos un acudit que he trobat per Internet que a part de fer riure també fa pensar:

Això són un pare i un fill, i aquestes que el fill li pregunta al pare:
Fill: -Papa, he de fer un treball per a l’escola, et puc fer una pregunta?
Pare: -Clar fill. Què vols  saber?
Fill: -Què és la política?
Pare: -Com t’ho explicaria, agafem com a exemple casa nostra. Jo sóc el que porta els diners a casa, així que podem dir que jo sóc  “el capitalisme”. La teva mare és la que administra aquets diners, per tant li direm “govern”. Entre tos dos cuidem de tu i de les teves necessitats, així que tu ets “el poble”. A la dona de la neteja li podem dir “la classe treballadora” i a la teva germana petita podem dir que és “el futur”. Entens fill?
Fill: -No estic del tot segur, he de pensar-ho.

Aquella nit, quan els plors de la seva germana petita el van despertar el noi va anar a veure què passava. En veure que la seva germana havia embrutat els bolquers va anar a l’habitació dels seus pares, però només es trobà  la seva mare dormint profundament. Aleshores va a l’habitació de la dona de la neteja i es troba el seu pare al llit amb ella. El noi colpeja la porta però ningú el sent, per tant torna al llit a dormir.
Al matí següent el nen bcomenta al seu pare:
Fill: -Papa, crec que ja he entès què és la política.
Pare: -Molt bé, Avia’m explica-m’ho amb les teves paraules.
Fill: -Doncs, mentre el capitalisme es folla  la classe obrera i el govern no fa cas a res, el poble és ignorat completament i el futur està ple de merda.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada