Que en trobau?

Primer foren bicicletes infantils, després arribaren aquests “trastos” de quatre rodes tan mal presents, més tard els ciclistes no tan menuts, tot seguit els vehicles infantils a motor i finalment i per posar-hi la cirereta han estat els patinets a motor que circulen a velocitats realment endimoniades pel passejos marítims del nostre municipi.

 

Precisament aquests darrers (els patinets), juntament amb qualque bicicleta, han fet que uns passejos fets per caminar de forma tranquil·la i distesa o córrer hi hagi qualque dia que s’assemblin més a un velòdrom o a una pista de curses.

És vera que no són tots i que sempre paguen justos per pecadors, però no trobau que s’hauria de regular de qualque manera la velocitat d’aquests vehicles?

Què en trobau?

9 comentaris a “Que en trobau?

 1. Fa uns anys passejar per Sa Coma era un luxe, en aquests moments s’ha convertit en una prova d’obstacles, no dic que no puguin anar pel passeig però que no estaria malament buscar una solució, he vist més d’un contratemps sense anar més lluny diumenge passat gairebé es porten a una nena d’uns tres anys per davant, encara sort que el pare va ser més ràpid i la va agafar en braços.
  Sa coma té dos passejos un per davant dels balnearis i un altre per darrere, segons em van informar l’anterior delegat de Sa Coma Mateu Frau estava estudiant la possibilitat de convertir aquest segon passeig en carril bici i l’amplada és suficient idea que veig factible ja que gairebé no es fa ús d’ell i així separaríem els vianants dels ciclistes i altres vehicles.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
  • Jo també he pogut veure un parell de vegades aquest “quasi atropellaments” dels que tu xerres. També tenc infants i trob que amb aquestes motetes s’ha trepitjat la retxa vermella pel que fa a la velocitat. Esper que no hagem de lamentar cap accident greu.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Es passeig esta molt bé si sa gent fos més respectuosa, però no és així i es cert que hi ha sa part de darrera que quasi ningú passa per allà perque no és tan atractiu i no estaria malament pintar de vermell com es passeig de Cala Millor i Cala bona que normalment ho respecten bastant. Es patinets elèctrics estan prohibits a Son Servera.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
  • Els patinets estan prohibits a Son Servera? No ho sabia, gràcies per la informació.
   Si més no, si en volen seguir llogant els hi haurien de limitar la velocitat, com es fa amb certs cotxes o motos. No pot ser que per allà on passeja gent hi passin vehicles que fàcilment arriben als 30 o 40 kilòmetres per hora.

   El tema del carril també és una bona solució, pot ser la millor, però mentrestant què en feim? :/

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
 3. No estaria malament que des d’aquesta revista s’informés al delegat de Sa Coma que per cert les vegades que ho he vist ha estat en les festes que sembla que són prioritàries i es posi mans a l’obra, que s’informi dels problemes que tenim en Sa Coma i que treballi d’una vegada per totes o almenys que es deixi veure ja que poca gent el coneix ia guanyar-se el sou com tot fill de veí.
  Des d’aquí podem demanar una pintadita en vermell marcant el carril bici del passeig però a la segona vorera del passeig. O no?
  I sinó suggeriments ……. bombardeig d’idees i solucions

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
 4. També volia comentar que s’altre dia vaig fer unes fotos a sa platja i és tercer mundista veure la quantitat de vividors que hi tenim, per començar la senyora amb la carretilla amb la fruita i un megàfon venent la fruita als estrangers, després un senyor de color amb una selecció d’ulleres de sol i per a rematar un senyor oriental amb la bosseta penjada oferint massatjes als turistes, m’agradaria mostrar-vos les fotos perque ho poguessiu comprovar, voldria saber que hi fa al respecte l’autoritat competent ja que està prohibit aquesta mena d’activitats, però ja sabem que les ordenances són per incumplir-les ja que tothom sap que no hi ha un control.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • Estic d’acord amb tu que les autoritats hi han de fer alguna cosa ja és una activitat il.legal. Ara bé no sé jo si els qualificaria de vividors. Molts crec q ho fan pq no els queda més remei per guanyar algun euro. Passejar-se tot el dia a ple sol per vendre quatre ulleretes (i només se queden una part del guany ja que a darrera aquests sempre hi ha un capo que sí ja seria un vividor) no és la meva imatge de vividor precisament.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
 5. Val potser vividor no és la paraula adequada però dir que eviten pagar impostos mentre als que treballen legalment ens saquegen pot ser que darrere hi hagi màfies però això no ho sé. ¿Direm il · legals?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada