Politiqueig

Un periodista demana al sr. Matas si no troba injusta la diferència de l’aplicació de la justícia que hi ha entre ell i la sra. Munar. -Jo sempre els ho vaig dir, sou uns pobres aficionats, principiants que sou!, tot per no escoltar-me, lo dit, simples aficionats!.

I el sr. Bauza, quan li feren la mateixa pregunta, contestà: -Es molt bo que surti la veritat, perquè així laa gent pugui seguir confiant en la justícia.
I, ara que feim?  l’aplaudim? o li demanem, per favor, que no se’n rigui més de nosaltres?. O, tal vegada, hem de parlar dels discs durs dels ordinadors del PP?.

4 comentaris a “Politiqueig

 1. Hola querido Juan,
  Veo que usted es una persona muy polifacética, que tanto escribe de comidas como de política, de chistes verdes como anécdotas peliagudas.
  Estoy contento de haber encontrado una persona así, tan visceral y escritor a la vez.
  No entiendo muy bien el mallorquín pero me esfuerzo para seguirle en esta revista que he descubierto.

  Un beso desde la otra orilla

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Sr Profeso; Jo no he nescut dins es vermell de se ou, com qualquns, jo se paraula vacacions per sebra que vol dir le de cerca en es Diccionari, lo que pasave es que me havien tirat se meva auto estima, pen terra, i nesesitava una sempenteta. Ara ja esta.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Querido sin Nombre: No, no te te creguis, “som un com diu es refran aprendis de todo i maestro de nada” Això si, quant jo era nin se meva padrina jove, sempre mos contava cuentos i coses, i sempre começava aixi; Vos conterè això, en se condisio que en Joan no me ha de demanar es darre perquè, perquès es darrer no existeis.

  Be, moltes gracies pes teu escrit me has fet molt content, procurare seguir en sa mateixa linea.,

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada