Discriminació a Aproscom

La nostra col·laboradora, Magdalena Ordinas, m’ha fet arribar aquesta trista notícia sobre el poc interès que desperta en el Govern institucions com Aproscom. Es veu que donen més importància a arrinconar el català, salvar les grans empreses, donar ajudes milionàries a intitucions amigues com Kovacs… Jo, com que aquesta tema d’Aproscom em toca d’aprop (hi tenc una cosina i vaig fer-ne un documental), us faig estensible la notícia. Qui sap, potser si  envio una còpia d’A vegades somiam (títol del documental) al senyor Bauzá i companyia potser els toqui la fibra sensible i entrin en raó. O simplement potser no en tenguin gens…     
La Conselleria d’Educació del Govern del president Bauzá …discrimina els alumnes d’educació especial d’APROSCOM de Manacor i Comarca…i els deixa sense transport escolar…
APROSCOM tot i haver fet nombroses gestions no ha pogut cobrar els 50.000€ del curs 2011/2012 i els doblers del curs 2012/2013…per aquest motiu s’ha vist obligat a avisar als pares que intenten fer gestions davant la Conselleria d’Educació per tal de poder tenir transport escolar pels seus fills…

Un comentari a “Discriminació a Aproscom

  1. Gràcies Pau…per molt que ho intenti no puc entendre la política del president Bauzá. Té doblers per a pagar a nous assessors manacoris i no en té per pagar la subvenció del transport escolar dels nins i nines de la Comarca que necesiten acudir al centre d’educació especial APROSCOM de Manacor.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada