NIT DE MÚSICA a benefici de TIP-TAP

Dissabte dia 7 de setembre des de TIP-TAP acomiadam l’estiu. És per això que hem organitzat una PAMBOLIADA-CONCERT per tal d’obtenir fons per seguir desenvolupant la tasca que dóna sentit a la nostra Assossiació.

En aquest cas el TIP-TAP compta amb la desinteressada col·laboració de la música de la mà del dúo VICTOR URIS & ALFONSO DE LA SIERRA i del CUARTET DE BANJO SEXTET.

Tots els interessats en participar en aquesta trobada a benefici del TIP-TAP podran compartir amb els nostres nins i famílies una vetllada que de ben segur serà inoblidable.

L’entrada pels adults és de 10€ i per als nins de 5€, quantitats que aniran destinades íntegrament a l’Assossiació per tal de seguir treballant dia a dia.

TIP-TAP neix de la mà d’un grup de pares i amics de nens amb alguna discapacitat que un dia vam tenir la iniciativa d’ajuntar-nos per resoldre els problemes i carències d’aquests nens i que tenim el ferm propòsit de corregir situacions que trobam injustes.

Treballarem perquè siguin lo més feliços possible el dia a dia.
Treballarem perquè puguin aconseguir una autonomia suficient per a dur una vida lo més “normal” possible el dia de demà.
Treballarem per aconseguir una societat justa i solidaria capaç de conviure i estimar la diferència.

Per això haurem de treballar en tots els àmbits on la vida d’aquests nens es desenvolupa (famílies, escola, amics):

Les famílies són el punt més important perquè elles han d’ésser el recolzament que el nen necessita dins el seu entorn més proper.

Les escoles, afavorint i impulsant “l’escola inclusiva”.

Els amics, tant importants com el nen en sí mateix. Els amics d’avui seran la societat de demà.

TIP-TAP s’ha de moure perquè el que vivim és molt i molt intens, a vegades trist, però no perdem la il·lusió, perquè és aquesta il·lusió la que ens fa seguir endavant i la que esperam ens mogui durant molts d’anys més. Si perdem la il·lusió, ho perdrem tot.

Esperam augmentar prest  el numero de socis. Això farà que aquesta associació que tot just acaba de néixer vagi creixent i es faci forta… tenim un futur per endavant que ens podeu ajudar a dissenyar i al qual esperam arribar amb l’ajuda de tots.

De moment al TIP-TAP comptam amb el suport de moltes persones que ens acompanyen desinteressadament. En aquesta ocasió comptam amb la companyia de grans músics com Victor Uris, Alfonso de la Sierra, Ángel Matesanz, Álvaro Porcel i Andreu Genestra, entre d’altres, així com empreses de Selva i voltants, que col·laboren en la nostra festa de final d’estiu que tindrà lloc el proper dissabte dia 7 de setembre a partir de les 20,30h a la Placeta de l’Esglèsia de Selva.

Hi estau convidats!

Més informació:
Tolo Ballester Mòbil: 656 40 45 09
LLorenç Ballester Mòbil:678 49 16 00ç
www.tiptap.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada