Els alumnes del centre d’educació especial Joan Mesquida…tindran transport escolar

El IMAS es farà càrrec del deute de la Conselleria d’Educació.
El passat dimarts dia 10, a les 9:30 del matí, quan familiars i pares dels alumnes del centre d’educació especial , Joan Mesquida es disposaven a partir cap a Palma per reivindicar el transport escolar davant la Conselleria d’Educació, la direcció d’Aproscom, es va posar en contacte amb les famílies dels alumnes del centre d’educació especial Joan Mesquida per comunicar-los la suspensió cautelar de la mesura adoptada d’iniciar el curs escolar sense el servei de transport escolar, després de rebre el mateix dimarts dematí la notificació de l’Imas de que properament sortirà publicada la convocatòria de subvenció pel finançament del servei pels exercicis 2012 i 2013. L’Imas ha transmès aquesta informació a Aproscom després d’haver rebut el pertinent encàrrec per part de la Conselleria d’Educació, amb la corresponent signatura del conveni entre ambdós organismes.
D’aquesta manera el servei de transport escolar dels alumnes del centre es prestarà amb tota normalitat a partir del proper divendres dia 13, dia d’inici de les activitats lectives. De totes maneres no es descarta reactivar la vaga si dins el plaç d’un mes, no han pogut cobrar el deute.
La direcció de l’entitat vol agrair a totes les famílies i als batles dels diferents municipis de la comarca la comprensió demostrada amb Aproscom i el seu ajut per intentar solucionar el problema, que afectava als 70 alumnes escolaritzats al centre.

Antoni Gayà, gerent de APROSCOM amb la directora del centre d’educació especial Joan Mesquida, Catalina Nadal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada