La cançó en català de la setmana (3) Maria del Mar Bonet-Jota Marinera

Heu vist o escoltat mai sonar una cançó de ball de bot acompanyada amb violins, violoncels, mandolines i demés instruments de cambra, acompanyats per una veu prodigiosa a un temple musical i amb un public totalment entregat?

La cançó que ens ocupa no necessita presentació, segurament  l’haureu escoltada mil vegades (o més) i l’haureu ballada altres 1000. Està extreta de l’àlbum “Collita pròpia” que inclou un DVD amb el concert  que na Maria del Mar Bonet i Verdaguer va fer al Palau de la Música Catalana per presentar l’àlbum”Raixa”.

Si us fixau en la cara de na Maria del Mar, notareu com la seva expressió no és la d’extremada concentració a la que ens té acostumats damunt de l’escenari. Sembla clar que ella gaudeix tant o més que els espectadors fent sonar aquesta cançó al Palau.

3 comentaris a “La cançó en català de la setmana (3) Maria del Mar Bonet-Jota Marinera

  1. Dedicada a tots els balladors i balladores que fan del ball de bot un dels balls populars més vius a dia d’avui 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)
  2. Retroenllaç: Recull de “La Cançó en català de la setmana” | card.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada