Comença la temporada 2013/2014 del Club de Lectura de sa Coma

Nova temporada del Club de Lectura a la Biblioteca de sa Coma.

L’amable, eficient, i incansable bibliotecària de sa Coma, Antònia Brunet, ho té tot a punt  per a començar la cinquena temporada del Club de Lectura de sa Coma. Enguany s’han afegit nous lectors i s’haurà d’habilitar la sala d’exposicions de la delegació, ja que seràn quasi quaranta components. Com sempre la tertúlia serà conduïda per Eulària Arlès, que complementa la seva exposició amb projeccions on mostra els fantàstics paisatges on transcorren les novel•les. La primera reunió serà el divendres, dia 20 de setembre a les 20:00. El primer llibre escollit per aquest curs 2013/2014 és: “La sociedad literaria y el pastel de piel de patata” de Mary Ann Shaffer.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada