Divendres 13 conferència “Porto Cristo de pel·lícula” a càrrec d’Antoni Ferrer Vallespir

Conferència “Porto Cristo de pel•lícula” a càrrec d’Antoni Ferrer Vallespir

Demà divendres dia 13 de setembre al Centre de Cultura de Porto Cristo (carrer Muntaner, 45) a les 20:30, tindrà lloc la conferència coloqui a càrrec d’Antoni Ferrer Vallespir, titulada “Porto Cristo de pel•lícula”, un recorregut per les pel•lícules que s’han filmat a Porto Cristo: “El secreto de la pedriza” (1926), “Alegres vacaciones” (1942), “Tempestad en el alma” (1948), “Manchas de sangre en la luna” (1958), “El verdugo” (1963), “Una droga llamada Helen” (1969) i “La caja Kovak” (2006). La conferència es complementarà amb un vídeo realitzat per Àngela Amer, en la que s’han seleccionat les parts de les pel•lícules on apareixen les escenes rodades a Porto Cristo.
Antoni Ferrer Vallespir (Manacor 7 de juliol de 1958). Periodista, investigador i activista cultural, edita i dirigeix la revista de Manacor “Perlas y Cuevas”. Molt vinculat a l’ambient cultural i artístic manacorí, participa de manera molt activa en Fundacions, Institucions i Patronats de caràcter municipal i associacions majoritàriament culturals. Fou director de la galeria d’art “Es Cau” (1975-1983) que fundà el seu pare, el també periodista, historiador i escriptor Rafel Ferrer Massanet.
Antoni, és a més, un gran especialista en cinema. La seva col•lecció relacionada amb el món del cinema (llibres, publicacions, cartelleres, fitxes, foto cromos, etc.) està considerada, com una de les més importants d’Espanya. Els afeccionats al cinema tenim una cita demà divendres al Centre de Cultura de Porto Cristo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.