La Gallineta Vermella

La Gallineta Vermella
Adaptació de Pilar Martínez i il·lustracions de Marco Somà

En aquesta jungla humanitzada, plena de goril·les, koales i lleons preparats per dutxar-se, la protagonista de la setmana és la treballadora Gallineta Vermella.A la granja on viu La Gallineta Vermella amb els seus pollets hi ha molta feina per fer: plantar, regar, segar, moldre, maurar, etc. La Gallineta podria comptar amb l’ajuda del ca, el moix i l’ànec que també viuen a la granja, però aquests s’estimen més gandulejar. Quan arriba l’hora de recollir els profits de la feina tots en volen gaudir, què farà La Gallinet Vermella?
A través d’unes il·lustracions de gran calidesa, dominades per uns tons ocres i plenes de detalls, Pilar Martínez (Burgos, 1959) i Marco Somà (Itàlia, 1983) ens endinsen dins una història que ens servirà per treballar valors com la constància, l’esforç i la paciència enfront de la peresa , l’aprofitament i la immediatesa.

Dissabte dia 14 a l’Elefant Verd, na Catalina Mas Rigo ens endinsarà dins la història de La Gallineta Vermella. El Conta-contes començarà a les 10’30. Per motius d’espai, cal reservar plaça (màxim 10-12 participants). Preu: 5€

L’Elefant Verd
lelefantverd@hotmail.com
C/Cardassar,23
Sant Llorenç des Cardassar
600541778

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada