Sigantures a favor de la mobilitizació educativa

Una manera de mesurar què pensa la societat del problema de l’Educació  és fer una recollida de signatures. Si voleu signar contra les mesures de la Conselleria d’Educació que han duit als docents a convocar aquesta vaga indefinida ho podeu fer al següent enllaç:

https://www.change.org/es/peticiones/conselleria-d-educaci%C3%B3-de-les-illes-balears-que-la-conselleria-d-educaci%C3%B3-solucioni-les-demandes-dels-docents-2

Després aquestes signatures seran presentades davant la consellera. Si s’aconsegueix un bon número, la Conselleria no podrà dir segons què ni dir que això només ho defensen els professors. Crec que és ben hora que les famílies donin una passa endavant, s’hi juguen la qualitat de l’educació dels seus fills. No és causa suficient?

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada