Documental A vegades somiam

Després de projectar-lo fa unes setmanes a les Festes de Sant Llorenç, en Rafel Gómez Oliver (del Tira, Tira d’IB3) i un servidor us convidam a la projecció del documental A vegades somiam que farem a l’Elefant Verd el proper dimecres, 14 d’agost,  aquest divendres 13 de setembre a les 20:30 hores.

Si ho recordau, el documental anava sobre alguns components de l’associació Aproscom (entitat que treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual) que realitzen una obra de teatre precisament titulada A vegades somiam.  És un documental que mostra, passa a passa, la feina que hi ha darrere d’una obra de teatre realitzada per aquesta gent tan especial: els sacrificis, les dificultats, les hores d’assaig, però també els plaers i les il•lusions que comporta. A més, a través d’alguns dels seus protagonistes aprenem com són , què pensen i, sobretot, quins són els seus somnis vitals.

Entre el protagonistes trobareu a llorencins il·lustres com la meva cosina, na Bel Quina, o en Rafel Figó.

Esperem que us agradi i vos convidam a tots a assistir-hi!!!

Per motius d’espai, cal reservar plaça (màxim 15 espectadors). Preu: gratuït.

L’Elefant Verd
lelefantverd@hotmail.com
C/Cardassar,23
Sant Llorenç des Cardassar
600541778

Un comentari a “Documental A vegades somiam

  1. El mes de setembre afecta més als humans que als Elefants Verds… el documental es passarà avui DIA 13 DE SETEMBRE A LES 20’30!! Queden poques places!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada