Molts són els que han donat suport!

Aquí no ha resultat un inici de curs “normal”, sinó una festa reivindicativa. Una gentada vestida de verd ha donat suport als educadors de la vila. Mares, pares, padrines, padrins, persones sense implicacions escolars…han mostrat cara i han dit, amb signes inequívocs: “volem una escola diferent a la que imposa el Govern”.

Tots sabem que el llorencins no són bons de moure. Per això la congregació de persones resulta ben excepcional. Som persones, cal respectar, idò, totes les diferents maneres de pensar i actuar; però cal considerar, també, que sortir al carrer i mostrar cara implica un compromís molt més accentuat que el no fer res o emetre judicis al parlar.

De banda manifestar el que cada un sent, servirà per alguna cosa el que s’ha fet?. Segurament no. Però mai es sap. Potser el TIL ens portarà a qüestionar el valor del poder de les majories relatives i a treballar per una societat -i un Sant Llorenç- amb més llibertat, igualtat i fraternitat.

10 comentaris a “Molts són els que han donat suport!

 1. Ostres! se m’ha posat la pell de gallina quan he vist les fotos, quina gentada! Enhorabona a tots i totes, m’hagués encantat ser-hi 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Enhorabona! Emociona veure aquesta movilització. Ja ens hagués agradat a molts ensenyats tenir un suport com aquest.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 3. El TIL 15 anys després. Coordinadora de Professorat Preocupat Eivissa.
  Aquest vídeo és una resposta al vídeo institucional que va llançar el Govern de Balears després d’implantar per decret el TIL, fent cas omís de la sentència del Tribunal Suprem de Justícia de les Illes Balears que suspenia de forma cautelar la seva aplicació. La Coordinadora de Professorat Preocupat d’Eivissa fa una crida a tota la comunitat educativa perquè secundi i doni suport la vaga indefinida convocada per al pròxim dia 16 de setembre.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada