Noticia a les televisions estatals de la vaga educativa de les Illes

Avui arreu de l’estat espanyol han pogut comprovar fins a on ho arriben a ser de ridículs i mentiders els nostres polítics actuals.

A les notícies de la cadena Cuatro, han emès una noticia de més de dos minuts al voltant de la vaga educativa que assola a les Illes. Hi han comparegut diverses opinions de mestres, mares i també de la Consellera d’Educació.

La Consellera Juana María Camps ha dit “Se nos esta haciendo una huelga por entrar el inglés en las aulas”, mentida que ha quedat reflectida durant la resta de tota la noticia a on s’ha explicat fins i tot com el govern imposà el TIL mitjançant un decret-llei, tot just unes hores després que els jutjats l’haguéssin suspès.

La noticia està signada per en Xisco Umbert i n’Antonio Torrenova i ha estat emesa al programa ncuatro del canal Cuatro. La podeu veure tot seguit.

5 comentaris a “Noticia a les televisions estatals de la vaga educativa de les Illes

 1. Segons la consellera que TOTA la comunitat educativa, inclosos els inspectors que anomenaren ells mateixos s’hagi oposat o que fins i tot els jutges el suspenguessin no és important? Ni les retallades? Ni la LOMCE? Ni els impagaments als centres?Ni…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Per cert a IB3 no hi han dedicat ni un trist segon, llavors es queixaran de que tenen poca audiència

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 3.    S’ha obert un compte per demanar la dimissió  de Antoni Camps Casasnovas, Diputat Autonòmic del Partit Popular i membre de la Comissió d’Educació del Parlament de les Illes Balears, després de la carta publicada avui en els dos mitjançs de comunicación de Menorca sota el títol “Definitivamente es una huelga política” . Una carta per a mi esgarrifosa. Aquí trobareu l’enllaç.
   
  Una abraçada,
   

  http://www.change.org/es/peticiones/a-la-conselleria-d-educaci%C3%B3-de-las-ib-y-al-parlamento-de-las-ib-la-dimisi%C3%B3n-inminente-de-antoni-camps-casasnovas?share_id=LdtKfCPEiJ

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
 4. Però jo he sentit ses declerecions de en J.R. Es Sort, parlar de es fracas escola, i quant ells ho volen arreglar, vosaltres per se vostre comoditat, i perquè sou un retroguedes, vos negau he possa en marxa es gran pla de es PP ( Exiò es perquè sagurament, co no estimeu es fills, no voleu que sapin més que vosaltres )

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: -3 (de 3 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada