Politiqueig

Una nova milonga de la sra. cabrereta. No se com no estan sempre amb la cara que les cau de vergonya. Es veu que sempre hi ha gent disposada a perdre la seva personalitat per una cadira, com a les Balears la sra. Cabré; sí la de la terra damunt sa via del tren, mentre per devers es Pujos la seva carretera estava plena de pedres. Ha escampat la bona nova: els culpables de l’atur són les esquerres. Li voldria recordar a tal senyora les paraules del seu quefe (Rajoy) dins l’hemicicle dirigint-se al sr. Zapatero: “Si jo un dia em veig amb cinc milions d’aturats, abandonaré la política de cop!”. Han arribat a sis i pico, i ningú es mou,  segueixen tan tranquils en la seva corrupció. Atur, si es considera els estrangers que se n’han anat, els joves qua han anat a fer feina a fora, i els que al acabar la prestació els han tret de la llista, més els que ja no s’hi apunten… ja teniu la baixada de es l’atur de la qual  tant presumeixen.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada