El llibre de la setmana

COM ESTÀS?

Als elefants a vegades ens consta saber com estam. A vegades, ens fa mal l’estómac i no sabem si és perquè em menjat massa cocovets o perquè tenim audiència amb el cap de la manada; a vegades, tenim rampa a les potes i no sabem si és perquè em caminat massa o perquè a l’horabaixa em de prendre un bany de fang…

Aprendre a identificar i expressar els nostres sentiments i saber què és el que els causa és tan important com aprendre a caminar, mastegar o jugar. Per això ara us vull recomanar un llibre que els meus amics, els cucs de colors, em vam regalar fa un parell de dimarts: COM ESTÀS? En el qual un mico vestit de blau i verd expressa, a través de paraules, gests, objectes i expressions, com està. I com està el mico? Idò de vegades està trist, de vegades sol , de vegades es sent culpable i de vegades tip de menjar plàtans…un poc com tothom.

Us el recomano amb tota la grandària de les meves orelles ja que he observat que aquí, al país dels humans, es dóna molta importància als números, les comes, les guerres i els seus culpables però es deixen de banda els sentiments; fins i tot sembla que n’hi ha molts que s’entesten a amagar-los sota corbates i rimels. Ajudau als vostres cadells a demostrar qui són, a identificar els seus sentiments i allò que els causen, l’educació i la vostra estima és, no ho dubteu, el millor regal!

Títol: Com estàs? Cómo te sientes?

Autor: Anthony Browne

Editorial: Kalandraka / Hipòtesis

Preu: 14€

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada