Què passa al carrer Murtons de sa Coma?

Carrer Murtons de sa Coma. El veïnats del carrer Murtons de sa Coma no sabem què pensar de la resta de poda que han deixat ( fa més 15 dies) els que netejaren la zona verda dels voltans  del carrer. Serà que l’ajuntament ha donat ordres de  guardar les restes de  poda per fer el foguerons de l’any que ve?

A més, aneu amb compta si passeu pel carrer Murtons de sa Coma aquesta maleïda tapa de telefònica ha fet ensopegar més de dos i ha  romput més de dues rodes de cotxet.

Un comentari a “Què passa al carrer Murtons de sa Coma?

  1. Maria…gràcies per la teva opinió…en cap moment hem dit que el personal contractat per l’ajuntament no fa bé la seva feina, n’hi que han estat ells que deixaren les restes de poda i bosses que són un perill d’incendi. Si la teva vivenda estàs a 20 o 50 metres no t’agradaria tenir aquest femer al teu carrer pel perill que implica, a més, de la mala imatge turística. També afegir que el passadís de vianants està ple de bosses de restes de poda.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada