Elefant Verd

L’Elefant Verd té la sort de poder comptar entre els seus amics en perill d’extinció amb Tomeu l’Amo, una persona, un aprenent d’artista, un pensador i el descobridor del Naixement Intrauterí de Salvador Dalí.

Ahir, a la jungla Alfa-bètica just després de l’hora en què els rinoceronts tornen de passejar, va acabar la presentació del llibre El Nacimiento Intrauterino de Salvador Dalí, una de les obres que possiblement més remogui els budells de l’Univers Dalinià

Un descobriment, una obra de l’artista del camembert fos; una data, l’amagatall del codi Dalí; una convicció, la primera obra surrealista de la història; Tomeu L’Amo, l’Elefant Verd, gelat amb kèfir, transtorns informàtics i 22 orelles van compartir ahir dins el marc del club de lectura 60 minuts d’intensitat numèrica.

Moltes gràcies, Tomeu Payeras i Tomeu L’Amo per aquesta feina titànica, per compartir festes i figues i sobretot, per ensenyar-me aquest secret.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada