La cançó de la setmana

Fa unes setmanes Antònia Genovard, una de les nostres lectores, em va recomanar a través del Facebook que posàs una cançó: Així va això, de Rap Rural. Jo ni coneixia el grup ni el tema ni res, però com a encarregat de la secció em tocava escoltar la proposició i la vaig trobar suficientment curiosa com per posar-la com a “cançó de la setmana”.

La primera curiositat de la cançó és el seu estil de música: hip-hop. Per aquí no n’hem posat gaire (reconec que no és el meu estil favorit, almanco si no està fusionat amb d’altres tipus de música) i en català hem de reconèixer que tampoc abunda gaire (ara només em ve al cap Valtònic i Sapo). Així que tot això eren punts a favor seu.

La segona curiositat és la lletra de la composició. Així com toca en el hip-hop, no repeteix ni una estrofa en tot el temps que dura la cançó (excepte a la tornada). A més, és una lletra ben treballada i realitzada amb un mallorquí ben pur i ple de referències a la nostra realitat.

La tercera curiositat és el vídeoclip. Per ser un grup local de les Illes acabat d’estrenar la qualitat de les imatges no estan gens malament i no tenen res a envejar a certs vídeos de grups teòricament més professionals.

Finalment, i conforma la cirereta del pastís, entre els cantants protagonistes del clip hi vaig descobrir per sorpesa un company de feina, el manacorí Joan Gelabert Fil, el qual era la darrera persona que esperava trobar-me.

Tot plegat va fer imprescindible que posàs aquesta cançó en la secció. Per cert, gràcies per la recomenació Antònia!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada