Recepta casolana

Avui vos ensenyaré un plat que a vegades mos feim s’al·lot i jo. No tothom està preparat per menjar-ne, però se pot provar ja que és ràpid i senzill.

Prepar una palangana, hi pos quatre tallades de pernil salat, fregesc quatre tallades de bacon, les pos damunt paper absorbent, mentre es paper xupa s’oli.  Amb so mateix oli fregesc quaranta pebres “de padrón o de piquillo”, uns picants i altres no. Quan està frit, els pos sal.

A s’estiu fa suar, però si t’agrada es picant amb un bon tassó de vi negre devora és un plaer dinar. Sa? Segurament no molt, però un pic a s’any no fa mal.

Bon profit!!!

5 comentaris a “Recepta casolana

 1. Hola señor Dalmau, ayer probé tu sugerencia culinaria atendiendo a tus grandes dotes en la cocina y se me quedo la cara de pimiento. Fue sabrosísimo compradre!!! eso si, pero hice eruptos toda la noche perque todo te reviene y te sube por el esófago. No puede ser muy sano y se me ha quedado una barriga fuerte y hinchada como un tamborino. Hoy no voy a comer nada a ver si se me arruga otra vez. Y si a demás a todo este frito le añades el picante esto es una bomba atómica cargada de neutrones de colesterol!!

  De aquí un saludo a un enorme cocinero y por favor no intente asesinarme otra vez siguiendo sus recetas a base de fritos y picantes.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Tranquil, si fas eructes i altres deseogos del cos, tot es veri anira sortin, i prest esteras preparat per repeti.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada