Crònica del Cardassar-Espanya de Llucmajor

Partit plàcid i còmode pel Carde el jugat l’horabaixa de dissabte al camp des Moleter contra l’Espanya.
Al primer temps es jugava sense pràcticament ocasions a les àrees fins que els locals despertaren i feren 2 gols de les mans, millor dit dels peus de Idevick i de Gil. Així s’arribaria al descans.
A la segona meitat el Cardassar seguia dominant el partit i arribarien dos gols més, el primer a la treta d’una falta per Tòfol, el porter contrari es”menjaria” la pilota i el segon amb un gran xut de M.Miquel que arrodonia la seva gran actuació. Amb el resultat de 4-0 s’arribava al final dels 90 minuts.

3 pensaments a “Crònica del Cardassar-Espanya de Llucmajor

• Jijiji, molt bé!!

Un home amb opinió….a la fiiiiiiiiii.
      Ara hem de continuar avançant en el tema d’opinar. En el pròxim escrit del Cardassar has d’incloure:
      El millor del partit:
      El pitjor del partit:

Enga que tu pots!!! Així pujarem l’audiència dels teus escrits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.