Taller per a primer de Primària

Bon dia a totes i tots,

Allà on vivim els animals en perill d’extinció, entre el tròpics amazònics, aprenem a identificar què és el que ens fa enfadar, ja que som tan grans i forts que, si ens enfadam més del compte, tots els baobabs tremolen i cauen les koales… per això, a través de la lectura, els elefants més grans ens ensenyen a controlar les enrabiades,,,Arribat al vostre país he pensat que seria una bona idea dur a terme un experiment similar al que em van ensenyar els meus padrins: mirarem i llegirem un conte, reflexionarem, farem servir les neurones, el cor i les mans, tot el dissabte dematí de 10’30 a 12 aproximadament.

Recordau que la jungla Alfa-bètica és petitona, per això i perquè tots poguem dir la nostra, cal reservar plaça.

Si vos ve de gust, idò, mos veim dissabte!

Informació taller

Deixa un comentari