Taller per a primer de Primària

Bon dia a totes i tots,

Allà on vivim els animals en perill d’extinció, entre el tròpics amazònics, aprenem a identificar què és el que ens fa enfadar, ja que som tan grans i forts que, si ens enfadam més del compte, tots els baobabs tremolen i cauen les koales… per això, a través de la lectura, els elefants més grans ens ensenyen a controlar les enrabiades,,,Arribat al vostre país he pensat que seria una bona idea dur a terme un experiment similar al que em van ensenyar els meus padrins: mirarem i llegirem un conte, reflexionarem, farem servir les neurones, el cor i les mans, tot el dissabte dematí de 10’30 a 12 aproximadament.

Recordau que la jungla Alfa-bètica és petitona, per això i perquè tots poguem dir la nostra, cal reservar plaça.

Si vos ve de gust, idò, mos veim dissabte!

Informació taller

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada