Granots & sopes dóna suport a la vaga indefinida

Granots & Sopes, com a organització sense ànim de lucre, volem expressar el nostre suport a tots els docents, enfront a la vaga indefinida convocada contra la política educativa i lingüística, que ens imposa el govern popular, d’en Bauçà. Es pot demanar el per què un grup com el nostre dóna suport al moviment reivindicatiu. Doncs bé, creiem que el nostre deure va més enllà de les simples activitats lúdiques i, igual que tots els ciutadans, poden expressar lliurement la seva opinió, a nosaltres ens agradaria tenir una veu que pugui ser sentida i inclòs escoltada.
Creiem que l’educació és un bé de tots, independentment de l’edat que tinguem, del nostre caire polític o de les nostres preferències religioses. L’educació és una qüestió que hauria de traspassar les fronteres de les creences pròpies i personals, així com també superar les barreres dels obstacles que ens fan que, cada quatre anys, haguem de canviar
les normatives.
L’educació és un assumpte de tots, no únicament d’alumnes i docents. L’educació és nostra, dels nostres avis així com ho serà un dia dels nostres fills. I es fa complicat a vegades pensar el per què cal recolzar un tema en el qual no estam implicats ni vinculats directament. Pensam, com a Granots&Sopes, que hauríem de ser capaços d’anar més
enllà, de veure el futur, i de lluitar per tots els nostres drets.
Per altra banda també trobam que la l’educació és un dels principis fonamentals que haurien de sustentar l’estat, un model de present i futur, sense que les ideologies ens impedeixin aconseguir una educació pública, transversal, digne i de qualitat.
Conseqüentment, només així podrà competir en nivell d’educació amb les principals potències europees, les quals ens porten anys d’avantatge en conceptes educatius.
El lema que defensen els docents és “Avui no és un dia normal”. Nosaltres hi volem afegir alguna cosa més: aquest no és un any normal, ni un curs educatiu qualsevol; és el curs en el qual la comunitat educativa s’ha unit per poder demostrar que tots junts podem aconseguir fer front a les imposicions d’un govern que no sembla escoltar la opinió dels seus ciutadans.
Per això, Granots&Sopes, expressem el nostre suport a través d’aquest petit escrit, i també volem alabar tots aquells que. amb petits gests, aconsegueixen moure grans muntanyes. Enhorabona a tots els que heu fet que la vostra veu sigui un crit i un reclam en moviment. Des d’aquí, us recolzam, i recordam “Crida: per una educació pública de
qualitat”.

Un comentari a “Granots & sopes dóna suport a la vaga indefinida

  1. Amb el vostre permís, també estamparé la meva signatura -virtual- sota el vostre escrit. Gràcies

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada