Presa de possessió del nou rector de Son Servera Mn. Jaume Mercant

Mn. Jaume Mercant i Simó nou rector de Son Servera.
El passat dissabte dia 21 de setembre, a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Son Servera, Mn. Jaume Mercant i Simó va fer l’entrada oficial com a nou rector.

La missa va ser presidida per el vicari general Lluc Riera i concelebrada per: Mn. Francesc Vicens, Mn. Jaume Mas, Mn. Ricard Blanes, el propi Mn. Jaume Mercat, a més de Fra Pere Vallespir que serà ordenat diaca el proper 4 d’octubre a la Seu.

En acabar l’homilia el vicari general va procedir a llegir el seu nomenament com a nou rector de la parròquia de Son Servera. Mn. Jaume va donar les gràcies i va dir que, per ell, “aquest nomenament és un regal, ja que serà el seu primer destí com a rector i que assumeix amb responsabilitat la tasca d’estar al front de la comunitat cristiana de Son Servera”. A més va tenir un record i unes paraules d’agraïment a la tasca del seu predecessor, mossèn Pere Pou. En nom de la comunitat parroquial de Son Servera, Maria Brunet va dirigir al nou rector unes paraules de benvinguda.

Deixa un comentari