Carta als mestres del CEIP Sant Miquel de Son Carrió

Us escric en nom d’un grup de pares i mares d’alumnes del CEIP Sant Miquel de Son Carrió que, com altres famílies vivim moments d’angoixa i estam preocupats per l’eduació dels nostres fills. És per això que volem publicar aquesta carta de suport als mestres del CEIP Sant Miquel:

No amolleu. Teniu raó i estam amb vosaltres.

Som un grup de famílies que duim els nostres fills i filles al CEIP Sant Miquel de Son Carrió. No som tots carrioners ni vivim tots a Son Carrió però gràcies al vostre compromís amb l’educació dels infants i gràcies al sacrifici que ara feis perquè aquesta educació no s’estronqui, heu aconseguit que ens sentim units i molt vinculats a l’escola.

Sabem que des de fa dos cursos patiu les conseqüències de les retallades ferestes en educació. Efectivament, us han abaixat el sou unes quantes vegades, us han llevat una paga extraordinària, us han augmentat el nombre d’alumnes per aula, us han minvat fins a l’exigüitat la partida econòmica per mantenir les instal·lacions en condicions òptimes, i, per si això fos poc, us han llevat una línia, fet que suposarà que els nins i nines de quatre i cinc anyshagin de compartir espai i mestra enguany.

Teniu motius de sobres per estar enfadats, desil·lusionats i per venir a fer feina amb les ombres ben mortes. Però no: cada matí quan dúiem els nins a escola just trobàvem bones cares, alegria i aquest entusiasme que sabeu transmetre, que demostra que passau gust de fer la vostra feina, i que fa que quan deixem els infants partim ben tranquils, conscients que els hem deixat en bones mans.

Ara bé. Diu el saber dels padrins que amb les herbes molles s’hi torquen el cul. I és precisament per això que ara fa quinze dies que heu dit prou i ho heu dit ben fort. I heu dit prou encara que aquesta nova sabatada no va a esclafir directament damunt el vostre cap. Vosaltres sou professionals de l’educació i, precisament per aquest motiu, heu après a adaptar-vos a l’entorn i a una realitat canviant.

No: aquesta nova sabatada del govern ja va directament a la galta dels vostres alumnes, o sigui, dels nostres fills. I és per això que heu dit prou. Mestres, aquesta vaga que feis és una mostra més del compromís de què parlàvem abans i és per això que us honora i us fa encara més respectables. Heu de tenir ben present que els que estam informats sabem que consentiu perdre molts de doblers perquè els nostres fills puguin tenir una educació, com a mínim, digna. Sabem que no voleu que els infants siguin ratetes de laboratori sotmeses a un experiment, sense fonament científic, anomenat TIL. Clar que volem que aprenguin anglès però com n’aprenen els nins en els països capdavanters en educació.

És per això que nosaltres, i cent mil persones que diumenge es manifestaren amb camistes verdes, vos encoratjam a continuar la lluita per l’educació i vos agraïm de cor el vostre sacrifici.
No amolleu. Teniu raó i estam amb vosaltres.

Grup de famílies CEIP Sant Miquel de Son Carrió

(enviada per Llorenç Mas Perelló)

4 comentaris a “Carta als mestres del CEIP Sant Miquel de Son Carrió

 1. Per endavant, felicitats per la carta i comparteix el contingut; però trob curiós que ho signi un “grup de famílies” i no l’AMIPA. Esper que no estigui passant com al CEIP Punta de n’Amer, on la seva AMIPA s’ha convertit en punta de llança del duet còmic Estarellas & Camps.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • Pel que sé l’Amipa de Son Carrió no ha arribat a cap consens majoritari per donar suport a l’acció dels docents. Per això aquests pares molt encertadament (mai s’ha de xerrar en nom dels altres) ho signa com a grup de pares i no tot l’Amipa

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Perque no les proposau fer un REFERENDUM? No tenen majoria exoluta, aquets Pallasos? que ho demostrin.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada