Gràcies pel vostre suport

Carta enviada per part dels mestres del CEIP Sant Miquel de Son Carrió:

Després d’aquestes dues setmanes d’intentar lluitar per una educació de qualitat i veure que només aconsegueixes avanços mínims, les forces van minvant. Però , arribar un dia a la feina i veure una pancarta de “Gràcies mestres” a l’entrada del poble de Son Carrió emociona, i molt!.

A més, arribar a l’escola a la que tant estimam, i veure dues pancartes més donant-nos suport ha estat una dosi d’adrenalina tremenda. Però això no és tot! avui dimarts hem vist publicada una  carta a la revista digital card.cat per part d’un grup de pares i mares dels quals sempre rebem un suport incondicional, on s’expressa de manera molt emotiva allò que realment sentim els mestres, ha estat un cúmul d’emocions inexplicables.

Per tot això volem donar-vos les gràcies de tot cor i dir-vos que això ens ha ajudat a seguir lluitant per tot allò que creim i per intentar garantir un futur de qualitat per als nostres alumnes .

 

Els mestres del CEIP Sant Miquel de Son Carrió.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Serafí Lliteres representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada