El Cardassar s’emporta el derbi

Es disputava el partit entre 2 rivals molt coneguts (Serverí i Cardassar) i aquest cop queia de part dels grocs-i-negres.
A la primera part els dos equips se mostraven molt de respecte i sense pràticament ocasions s’arribaria al final dels 45 minuts.
La segona part començava pràcticament igual i no va ser fins que entrà Galmés que, primer de penal en la mateixa jugada del qual va ser expulsat el porter local,  després a la treta d’un córner i, finalment, amb tota la tranquil·litat del món posava el 0-3 final, i així resolia el partit.

PD: UN PORTUGÈS I DOS ESPANYOLS COPEN EL PÒDIUM DEL MUNDIAL DE CICLISME (JOAQUIM RODRÍGUEZ “PURITO” I ALEJANDRO VALVERDE S’ENDUEN MEDALLA).

PD 2: MESSI ES LESIONA, EL R.MADRID PERD EL DERBI MADRILENY, TORNAM A SER CAMPIONS DEL MÓN AMB HOQUEI PATINS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.