Què en trobau?

Un lector (en Joan Llull) ens envia aquestes fotografies d’un problema que sembla que en lloc d’aturar-se, va a més al poble de Sant Llorenç: La brutor produïda  per les merdes de ca a diverses zones del poble. Les imatges corresponen a: 1 (C/ Nord-Sant Miquel); 2 (Nord, entre Sant Miquel i Camp Vell); 3 (Nord-Camp Vell); 4 (Nord, entre Camp Vell i Alegria); 5 (Nord-Alegria); 6 (Nord-Xaragall). Què en trobau?

 

Aquest article s'ha catalogat com a General per Serafí Lliteres representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

2 comentaris a “Què en trobau?

 1. Què és una autèntica porqueria! L’Ajuntament té previstes unes taxes de fins a 300€ per no recollir els excrements, ara bé també en deu tenir per els cotxes mal aparcats…

  No és per excusar, perque no té excusa, però penso que no seria cap desbarat dotar al poble de més facilitats per tal que els ciutadans puguin complir amb allò que l’autoritat i el sentit comú demanen; penso amb dispensaris de bossetes com al passeig de Cala Millor i, sens dubte, més papereres, entre d’altres.
  En tot cas, repeteixo és inexcusable

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. N’hi ha de blanes, altres són sòlides, algunes agafen formes geomètriques, d’altres senzillament s’escampen, qualcunes són més claretes, d’altres més obscures, sense dir que n’hi ha de gegantesques (de cavall els solen dir) i d’altres de més corioses…
  Però com diu en Daniel Higiénico:
  “Una mierda es una mierda aquí y en Madagascar”

  Però si ho mirau bé pitjor seria això que us deix en aquest enllaç:

  http://youtu.be/UxDvq0gXAGk

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada