Inici de les classes al CEIP Mestre Guillem Galmés

Aquí teniu l’enllaç al blog de l’escola a on informa de l’inici de les classes a partir de demà dilluns al seu  ritme normal

http://ceipmestreguillemgalmes.wordpress.com/2013/10/06/suspensio-temporal-de-la-vaga-indefinida/

Per altra banda a la reunió de la federació d’AMIPAS de Mallorca a la que varem acudir divendres, a on el 100% de les AMIPAS mostraren el seu suport als mestres i el seu rebuig a la Conselleria, es va fer la proposta que els alumnes arribin demà a classe amb un paper a on hi posi amb lletres ben grans “GRÀCIES MESTRES”. Recordau que hi haurà concentració davant l’ajuntament a les 8:30 per partir d’allà fins a l’escola.

També fer-vos saber que si els mestres no donen la seva opinió al voltant de segons quins temes, és a causa de que s’ha pogut comprovar des de diferents AMIPAS presents a la reunió de dissabte (a la nostra no), que hi ha pares/mares que es dediquen a gravar aquestes reunions d’amagat amb el mòbil i, si hi ha cap mestre que es posicioni, envien les imatges o l’audio a la Conselleria. És així de trist, fins a aquest punt hem arribat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada