Programació a l’auditori Sa Màniga

EXPOSICIÓ  SALVADOR GALMÉS I SANXO

Fins al 23 de novembre

Divendres, 11 d’octubre, a les 20 h

CONCERTJUNGE CAMERATA ACADEMICA SANT LLORENÇ
Entrada: 3 €

La Junge Camerata Academica Sant Llorenç va ser fundada l’any 1999 per Isabel Morey i Neil Fellows per donar als seus alumnes la possibilitat de tocar en conjunt des de la primera classe de violí. Els membres de l’orquestra reben classes del mètode Suzuki. Actualment treballen per a l’orquestra quatre professors, i està integrada per més de 100 alumnes, una part dels quals participa en aquest concert de Mallorca. L’Orquestra és convidada per fer concerts per tot Europa, per a ocasions molt especials. El 2011 va ser reconeguda com a Escola exemplar de la Deutsche Suzuki Gesellschaft.

 

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pere Josep Santandreu representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada