Emotiva ordenació a la Seu de Fra Pere Vallespir

Fra Pere Vallespir… una persona més al servei del demés. El passat dia de Sant Francesc unes 1.700 persones acompanyaren al franciscà Fra Pere Vallespir, amb motiu de la seva ordenació presbiteral de mans del Bisbe Mons. Javier Salines, que celebrà la seva primera ordenació des de que és el titular de la Diòcesis de Mallorca.
Interessant homilia del Bisbe que començà amb aquestes paraules “ La nostra Seu sa revestit avui de gala en la qual un fill de sa terra segueix les passes de Francesc d’Asís en el dia del Sant Francesc”. Va acabar la seva homilia dirigint-se de manera especial a Fra Pere, pregant-li que no oblidi mai la seva alegria, el seu sentit de l’humor i que conservi sempre el seu caràcter expansiu que surt per continuar caminat quan tenim motius per dir: ja n’hi ha prou Senyor.
Fra Pere és una persona molt estimada que anat deixant amics al llarg del seu camí que l’acompanyaren en aquest dia especial per ell. En acabar l’ordenació va agrair al Bisbe les seves paraules i l’assistència a tots els presents de manera especial als nins Cantors de Sant Francesc i als components de la Banda de Música -Nuestra Señora de la Esperanza- de la Confraria del Mar que en acabar la cerimònia acompanyaren amb la seva música a tots els assistents des de la Seu fins al Convent de Sant Francesc on es va servir un refrigeri.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada