Els Cavallets d’Artà ballaren a la primera Missa de Fra Pere Vallespir

Primera Missa de Fra Pere Vallespir a la Parròquia Mare de Déu dels Àngels de Cala Millor

El passat diumenge Fra Pere Vallespir, va dir la Primera Missa a la Parròquia Mare de Déu dels Àngels de Cala Millor. Els Cavallets d’Artà ballaren el ball de l’oferta. És la primera vegada que surten fora del poble a ballar. La seva existència està documentada des de la primera meitat del segle XIX i ballen al poble d’Artà i el Convent dels frares el mes de juny per la festivitat de Sant Antoni de Padua. El prior del convent Fra Tomeu Pastor, va considerar que ja que els frares d’Artà se’ls ha confiat la parròquia de Cala Millor, en honor als veïnats era un bon motiu per dur els Cavallets d’Artà i compartir els seus balls. Fra Tomeu responsable des de fa set anys de la església de Cala Millor va fer entrega simbòlica a, Fra Pere de les claus de l’església i el pa i l’aixada que significa el servei als pobres que fan el frares amb l’Associació Dignitat i Feina. La responsabilitat de la parròquia de Cala Millor serà assumida conjuntament per els tres components de la Comunitat de Frares d’Artà: Fra Miquel Fornés, Fra Tomeu Pastor i de manera especial per Fra Pere Vallespir que serà el que tindrà més presència a Cala Millor.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada