El Cardassar perd dins La Unión

 Així es posa punt i final a la bona ratxa de resultats que portaven els de Joan Mayordomo.

Els llorencins es posaven per davant en el marcador, el que feia presagiar que durien els tres punts cap a Sant Llorenç, però o una baixada o la reacció dels de casa posaven el 2-1 final al marcador. Ja a la segona meitat, el desencert dels jugadors del Carde, les intervencions del porter local o l’àrbitre desbarataven les oportunitats llorencines. Els locals només disposaren d’una oportunitat a les acaballes de l’encontre.

PD: El Baleares, el preparador físic del qual és el llorencí Gaspar Mesquida, recupera la primera posició del grup 3 de la 2b després d’imposarse 2-1 a la LLangostera. El RCD Mallorca guanya 0-1 al Tenerife. El Costància perd a LLeida. En el seu camí cap a Brasil Espanya guanya 2-1. Mor Maria de Villoto. Del Potro passa per damunt Nadal a les semis i després cau a la final davant el serbi Djokovic.

2 pensaments a “El Cardassar perd dins La Unión

  1. Enga Pocholo, acaba la següent taula:

    Millor Jugador del Cardassar temporada actual:
    Pregunta: Ha baixat l’afluència de públic a l’estadi es Moleter respecte lligues passades? Si és així, qui és el motiu?

    (tens una setmana per contestar)

  2. Potxolo? I ets?

    No sabia que contestar els meus dubtes esportius portés tant de treball. Si vols pots separar les contestes en dues. Una un dia i l’altre un altre dia. Ja me conform…però necessit saber coses!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.