Nova enquesta de Card.cat

Ja vam demanar la vostra opinió a través dels comentaris a la secció Què en trobau?, però ara us la demanam a través de l’enquesta (sistema molt més fàcil i participatiu): Us pareix bé la via verda que projecta fer el Govern de les IIles Balears entre Artà i Manacor?

Us pareix bé la via verda que projecta fer el Govern entre Artà i Manacor?

 • (55%, 41 Vots)
 • No (45%, 33 Vots)

Nombre de votants: 74

Loading ... Loading ...
Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

11 comentaris a “Nova enquesta de Card.cat

 1. Després d’haver-se carregat mils i mils de metres d’àrees protegides – ANEI’s (on està la sostenibilitat d’aquest tren), d’haver deixat mitja Mallorca enlaire (ses carreteres antigues de Son Carrió-Cala Millor o Son Servera-Artà fan llàstima, i ses monumentals trinxeres que s’han anat deixant per tot ja ni en parlem), i d’haver-se carregat un bon centenar de finques (els propietaris de les quals ben segur que varen haver de suar sang per poder-les fer), és el millor que podien fer. Que paguin lo expropiat, que tanquin bé ses finques, i que arreglin un poc tot es p…. desastre que s’ha fet. Tren sí, però amb seny! És a dir, mínimament sostenible, que no se carregui mitja Mallorca, que passi pels nuclis turístics, per l’hospital de Manacor (!!), etc., i que no impliqui sa necessitat de comprar els trens amb 4 anys d’antel·lació, tot fent així que sa gent sospiti que aquí alguns s’estan embutxacant unes bones comissions. Basta ja de plataformes polítiques a favor del tren. Que facin una consulta i vorem qui és que vol tren!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +8 (de 8 vots)
 2. Trob que sou molt innocents.
  Que no veis que aquests doblers els haurem de pagar dels nostres, mentre que les obres del tren havien de sortir dels pressuposts de l’estat.
  Que no veis que aquesta guarda de mentiders han deixat eixutes educació i sanitat i en canvi tenen més de 5 milions d’Euros per fer això.
  Quin servei li farà aquesta falca verda, a la gent que no té cotxe i que per una cosa o altra vol anar els dimecres a Sineu, els dilluns a Manacor o qualsevol dia a Ciutat al metge?
  Per cert, em fa sa cara que aquests tan defensors de les finques ara, són els mateixos que es queixaven per la protecció del Parc de Llevant.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 2 vots)
 3. Aquets aixì com mos duen a poc a poc cap a se sanidad i se aducacio privada, ara hen trobat una altyre manera de torna replega, en se falca, i paga bobo.

  Bernat; Si tu has vist mixa Mallorca destruida, pes p. Tren, es perquè aquets per interesos inconfesables, no volen Tren, si ells es primer dia que agefaren posició, agesen seguit en so proiecta, tu no euries vis res destruit, sino un lloc ben aprofitos.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: -1 (de 1 vot)
 4. A jo m’és igual d’on surtin els doblers. Ses coses s’ha de fer bé, venguin d’on vengui els doblers. I aquest projecte no estava ben fet (es va voler fer amb 4 anys pq és lo que dura sa legislatura, es va pressupostar més de lo que es tenia, es va fer un traçat no adaptat a ses necessitats actuals – sinó a les de fa 40 anys, es varen comprar els trens 4 anys abans d’acabar les obres – això és com si un nin de 14 anys es compra un cotxo per quan en tingui 18 – etc.). Ses finques i ses cases que han destrossat. Joan, ses trinxeres que s’han fet allà estan i estaran, eh? Es mal està fet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 5. I per cert, Ferreret: sortiria més barato que es Govern pagués es taxi a ses persones que un dia volen anar a Sineu, Manacor o Palma…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
  • Per les teves paraules puc deduir que hi vas poc amb tren. I que la cantarella que fas servir és la mateixa que fa servir el PP o El Mundo

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: -5 (de 5 vots)
   • Idò sí que agafo el tren de Manacor a Palma de tant en tant. Ara, lo que no faria és agafar cotxe de Sant Llorenç a s’estació (de Sant Llorenç mateix), per fer un trajecte de 5 min fins a Manacor, per després fer un canvi de tren, i anar cap a Palma… Lògic, no? Bé, lògic, per qui hi posa un poc de seny en tot això, no pels “fanàtics” del tren… (el fet que agafi tren demostra que sí que vull tren, però no de qualsevol manera, per cert…).
    Però en fi, ja veig que aquí a qui pensa diferent als defensors del tren, el tidllen de pepero o dretà (i suposo que, a la llarga, si seguís comentant, també de feixista…). Per tant, he acabat sa meva intervenció. Salut a tots i totes!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 3 vots)
    • Que t’hi hagi titllat un sol comentarista (Ferreret Vermell) no crec que doni peu que puguis generalitzar “que aquí si penses diferent del tren te titllen de…”. Si t’hi fixes tothom ha dit la seva lliurement. Una altra cosa (i ho puc entendre) és que no t’hagi agradat l’etiqueta que t’ha posat Ferreret però això ja és una cosa que hauríeu de solucionar entre ell i tu. Però per noltros pots seguir intervenint sempre que vulguis.

     VN:F [1.9.22_1171]
     Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada