Cartellera Auditòrium Sa Màniga

Dissabte 26, les músiques d’Eros…

Exposició

SALVADOR GALMÉS I SANXO

Del divendres 20 de setembre al dissabte 16 de novembre

Escriptor fonamental de la literatura catalana del primer terç del segle XX, estudiós de la figura de Ramon Llull i traductor, Salvador Galmés (1876-1951) és una figura indispensable de la cultura de Mallorca. Aquesta exposició es proposa divulgar la vida i l’obra de l’autor de narracions tan singulars com Flor de Card, La dida, Negrures o El garriguer d’Infern.

_________________________________________

Dissabte, 26 d’octubre, a les 20 h

LES MÚSIQUES D’EROS

Recital de piano

Amb Maria Victòria Cortès

Entrada: 9 €

L’amor com a inspirador de les obres més romàntiques del repertori per a piano. Un passeig per diferents compositors i tipus d’amor: carnal, immortal, malencònic, equilibrat, passional, maternal, intens, inspirador, obsessiu o fantàstic. Obres de Grieg, Beethoven, Mendelssohn, Schumann, Debussy, Satie, Granados, Chopin, Rachmaninov, Brahms, Liszt o Prokoviev.

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada