La cançó de la setmana

Si la setmana passada xerràvem dels secrets del mainstream musical a través de La Cabra Mecánica, aquesta en tenim un altre gran exemple: Herman Düne. Resulta que aquest grup s’ha fet famós gràcies a l’anunci d’Estrella Damm (aquell en el qual sortia Ferran Adrià) amb la cançó  I Wish That I Could See You Soon, però és que resulta que anys abans ja havien tret la cançó Bristol, igualment bona, però que ningú  coneixia per la simple raó que a darrera no tenia cap promoció important (com pugui ser un anunci televisiu). Quanta cosa ens podem arribar a perdre per simple ignorància?

Herman Düne són un grup de pop-folk indie que practiquen una música senzilla, agradable  i animosa. Només els conec per la cançó que us present avui (Bristol) i per la d’Estrella Damm ja mencionada (I Wish That I Could See You Soon), ambdues basant interessants, però que per jutjar-los millor faria falta escoltar un àlbum sencer per veure si mantenen el nivell. Una feina pendent…

Us deix, idò, la cançó. Me pot discutir algú que no sigui tan enganxadissa com la d’Estrella Damm?

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada