Educació anticipativa. Xerrada a càrrec de Guillem Pont

A PomerÀnia, quan anàvem a aprendre coses sota l’ombra dels baobabs, els elefants més savis no ens demanaven pas si havíem après la lliçó, sinó quina era la utilitat de la cosa apresa. Seguint una mica aquest camí sense asfaltar, DISSABTE DIA 9 A LES 17:30 Guillem Pont ens farà una petita introducció al concepte d’EDUCACIÓ ANTICIPATIVA.

Partirem de les aportacions de la ciència: neurologia, biologia, física…per arribar a             l’evidència de què els nostres models mentals ja són ben caducats i que, per tant, cal canviar el paradigma: de la preparació per a treballar en una fàbrica, oficina, etc. de la ciutat, a la preparació per a qualsevol treball a qualsevol part del món; de les explicacions, a les experiències; del tracte al grup, a la personalització; del programa imposat, a la llibertat d’elecció de l’infant; del reconeixement als resultats, al reconeixement a l’esforç…

Un programa ben interessant que, sens dubte, ens reconnectarà les neurones.

Us hi esperam

DISSABTE, DIA 9 A LES 17:30 A L’ELEFANT VERD.C/Cardassar,23

Un comentari a “Educació anticipativa. Xerrada a càrrec de Guillem Pont

  1. Des d’aquí l’Elefant i tots els rèptils que habiten dins la jungla verda, volem agraïr a en Guillem i totes i tots els assistents la seva participació a la xarrada.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada